ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΩΝ

Σύμφωνα με την παρούσα πολιτική αλλαγών, το topaidi.gr σας παρέχει τη δυνατότητα να αλλάξετε τα προϊόντα που έχετε παραγγείλει μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος  ή μέρος αυτών, εντός προθεσμίας 14 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία έκδοσης της απόδειξης αγοράς / τιμολόγησης της παραγγελίας  σας.

Η αλλαγή προϊόντων μπορεί να πραγματοποιηθεί με τους εξής τρόπους:

1. Αλλαγή στο Κατάστημα

Μπορείτε να αλλάξετε τα προϊόντα σας ή μέρος αυτών στο φυσικό μας κατάστημα επί της οδού Κυψέλης 89, στην Αθήνα, 11361, τις ημέρες και ώρες Δευτέρα έως Παρασκευή 09:00-21:00 καθώς και Σάββατο 09:00-15:00.

Η αλλαγή σε μέγεθος είναι εντελώς δωρεάν με την επίδειξη της απόδειξης ή της κάρτας αλλαγής.

2. Αλλαγή μέσω eShop

Προτού προβείτε σε κάποια ενέργεια για την αλλαγή ενός ή περισσότερων προϊόντων θα πρέπει να επικοινωνήσετε με το κατάστημα μας κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας στο τηλέφωνο +302108818695
ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@topaidi.gr.

Κατά την τηλεφωνική ή ηλεκτρονική σας επικοινωνία θα μας ενημερώσετε για τον κωδικό του προϊόντος που επιθυμείτε να επιστρέψετε και για το προϊόν με το οποίο επιθυμείτε να το αντικαταστήσετε.

Στη συνέχεια, συσκευάζετε το προϊόν σε οποιαδήποτε συσκευασία, η οποία θα εξασφαλίσει ότι τα προϊόντα θα φτάσουν στο κατάστημα μας χωρίς φθορές. Το προϊόν θα πρέπει να φέρει όλες τις ετικέτες και τα συνοδευτικά καρτελάκια του κατασκευαστή που είχε κατά την αγορά.

Σε περίπτωση που επιθυμείτε αλλαγή σε μέγεθος, η διαδικασία την πρώτη φορά είναι εντελώς δωρεάν και το κόστος των μεταφορικών επιβαρύνει την Εταιρία.

Στην περίπτωση που επιθυμείτε να κάνετε αλλαγή κωδικού, ώστε να παραλάβετε ένα διαφορετικό προϊόν, επιβαρύνεστε με έξοδα μεταφοράς. Η αλλαγή του προϊόντος μπορεί να ολοκληρωθεί μέσω της εταιρείας ΕΛΤΑ Courier με την οποία συνεργαζόμαστε, όπου στην περίπτωση αυτή θα επιβαρυνθείτε με κόστος μεταφορικών 2,50€ για το νομό Αττικής και 3,50€ για την υπόλοιπη Ελλάδα.

Στην περίπτωση που προκύψει διαφορά υπολοίπου θα πρέπει να πραγματοποιηθεί  εξόφληση με αντικαταβολή ή με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό πριν την αποστολή του προϊόντος.

Στη συνέχεια θα ενημερώσουμε την εταιρεία courier να επικοινωνήσει μαζί σας για να πραγματοποιήσει την παραλαβή του προϊόντος.

Εναλλακτικά, μπορείτε να επιλέξετε την αποστολή με courier της επιλογής σας. Σε αυτή την περίπτωση, επιβαρύνεστε αποκλειστικώς με τα έξοδα μεταφοράς και το topaidi.gr δεν αναλαμβάνει την κάλυψη/συμμετοχή σε όποιο ποσό σας ζητηθεί για τη μεταφορά, είτε πρόκειται για αλλαγή σε μέγεθος, είτε για αντικατάσταση με άλλο κωδικό.

Η αλλαγή θα γίνεται δεκτή, μόνον εφόσον προηγουμένως έχετε εξοφλήσει τα έξοδα μεταφοράς για την επιστροφή τους.

Σύμφωνα με την πολιτική αλλαγών του Παιδί, ο χρόνος παράδοσης των αποστολών κυμαίνεται από 1 μέχρι 3 εργάσιμες ημέρες για τις αποστολές εντός του νομού Αττικής και από 3 έως 5 εργάσιμες ημέρες για την υπόλοιπη Ελλάδα. Ωστόσο, σε περίπτωση απομακρυσμένης περιοχής ενδέχεται να υπάρχουν αποκλίσεις στο χρόνο παράδοσης.