ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ

To ηλεκτρονικό κατάστημα “Παιδί” ενδιαφέρεται για την προστασία των προσωπικών σας δεδομένων. Αναγνωρίζοντας τη σημασία του ζητήματος ασφαλείας των Προσωπικών Δεδομένων και των ηλεκτρονικών συναλλαγών, έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα, με σκοπό να σας εξασφαλίσει τη μέγιστη δυνατή ασφάλεια.

Όλες οι πληροφορίες που κοινοποιούνται στο Παιδί μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος topaidi.gr και οι οποίες σχετίζονται με τα προσωπικά στοιχεία των χρηστών, παραμένουν απόρρητες με την τήρηση της κείμενης νομοθεσίας για τη διασφάλιση των προσωπικών δεδομένων.

Προσωπικά Δεδομένα & Απόρρητο Συναλλαγών

Τα προσωπικά σας στοιχεία που αποστέλλετε κατά την παραγγελία σας στο Παιδί (ονοματεπώνυμο, ηλεκτρονική διεύθυνση, τηλέφωνο, διεύθυνση κατοικίας), αλλά και στοιχεία της εταιρείας σε περίπτωση που επιθυμείτε την έκδοση τιμολογίου (όνομα εταιρείας, ΑΦΜ κτλ.), θεωρούνται απόρρητα, όπως και στις συνήθεις συναλλαγές σε εμπορικό κατάστημα. Αντίστοιχα απόρρητα θεωρούνται τα στοιχεία των συναλλαγών των χρηστών του ηλεκτρονικού καταστήματος topaidi.gr.

Οι χρήστες κατά την εγγραφή τους στο topaidi.gr ή την πραγματοποίηση παραγγελίας, θα ενημερώνονται από την Εταιρεία και θα πρέπει να συνεναίσουν και να αποδεχθούν  την επικείμενη επεξεργασία των προσωπικών τους δεδομένων, για τις ανάγκες της ομαλής συναλλαγής μεταξύ των μερών.

Η Εταιρεία δεσμεύεται να μην αποκαλύψει τα στοιχεία των πελατών της και των συναλλαγών που έχουν πραγματοποιήσει, εκτός αν εάν αυτό επιβάλλεται από απόφαση οποιασδήποτε δημόσιας αρχής.

Τα προσωπικά δεδομένα που δηλώνουν οι χρήστες του ηλεκτρονικού καταστήματος topaidi.gr χρησιμοποιούνται αποκλειστικά από αυτό  και με σκοπό την υποστήριξη και εκτέλεση της συναλλακτικής σχέσης, καθώς και την προώθηση αγαθών και την ενημέρωση των πελατών.

Παρακολούθηση Επισκεψιμότητας 

Το ηλεκτρονικό κατάστημα topaid.gr όπως και οι περισσότεροι ιστότοποι, χρησιμοποιεί το Google Analytics (GA) προκειμένου να  παρακολουθεί  την  δραστηριότητα  των  επισκεπτών του. Το Παιδί χρησιμοποιεί αυτά τα δεδομένα προκειμένου να είναι σε θέση να καθορίσει τον αριθμό των χρηστών που επισκέπονται στον ιστότοπο topaidi.gr και να κατανοήσει τον τρόπο που οδηγούνται σε αυτή.

Εγγραφή Χρήστη

Για την είσοδο στο ηλεκτρονικό κατάστημα του Παιδί ο χρήστης χρησιμοποιεί έναν Kωδικό Εισόδου (Username) και έναν Προσωπικό Μυστικό Κωδικό Ασφαλείας (Password). Το ηλεκτρονικό κατάστημα του Παιδί αποστέλλει με προσωπικό email στον εγγρεγραμμένο χρήστη έναν μοναδικό προσωπικό κωδικό ασφαλείας προκειμένου να ολοκληρώσει την εγγραφή του. Το Παιδί δίνει τη δυνατότητα στο χρήστη να μεταβάλλει το Password που του έχει αποσταλεί, οποτεδήποτε και όσο συχνά επιθυμεί.

Φόρμα Επικοινωνίας & Ηλεκτρονικό Ταχυδρομείο

Για την επικοινωνία σας με το ηλεκτρονικό κατάστημα του Παιδί μέσω της φόρμας επικοινωνίας που διατίθενται εδώ ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου τα δεδομένα τα οποία κοινοποείτε (όνομα, τηλέφωνο κτλ.) δεν μεταβιβάζονται σε τρίτους, ούτε υποβάλλονται σε επεξεργασία από οποιοδήποτε φορέα.

Προωθητικές Ενέργειες & Ηλεκτρονικό Ενημερωτικό Δελτίο

Εάν επιλέξετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο της ηλεκτρονικής αλληλογραφίας του Παιδί, θα πρέπει να υποβάλλεται μία διεύθυνση του ηλεκτρονικού σας ταχυδρομείου. Η διεύθυνση θα προωθηθεί στην MailChimp η οποία μας παρέχει υπηρεσίες marketing για το ηλεκτρονικό μας ταχυδρομείο.

Η MailChimp είναι ένας  τρίτος  φορέας επεξεργασίας  δεδομένων ο οποίος αποθηκεύει την ηλεκτρονική διεύθυνση σας προκειμένου αυτή να μην αποθηκεύεται εντός του ιστότοπου.

Η διεύθυνση του ηλεκτρονικού σας ταχυδρομείου παραμένει στη βάση δεδομένων της MailChimp για όσο το ηλεκτρονικό κατάστημα topaidi.gr συνεχίζει να χρησιμοποιεί τις υπηρεσίες του φορέα για τις ενέργειες marketing ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που πραγματοποιεί, ή μέχρι να ζητήσετε ρητά την κατάργηση της διεύθυνσης σας από τη λίστα.

Η κατάργηση σας από τη λίστα ηλεκτρονικού ταχυδομείου του ηλεκτρονικού μας καταστήματος, μπορεί να πραγματοποιηθεί χρησιμοποιώντας  τον συνδέσμο διαγραφής (unsubscribe) που συμπεριλαμβάνεται σε όλα τα  ενημερωτικά δελτία ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που λαμβάνετε από το Παιδί.

Τέλος, όσο η ηλεκτρονική σας διεύθυνσή παραμένει στη βάση δεδομένων της MailChimp, θα λαμβάνετε περιοδικά ενημερωτικά μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από εμάς.

Σχόλια

Όταν οι χρήστες του ιστότοπου topaidi.gr αφήνουν κάποιο σχόλιο σε αυτόν, συλλέγουμε τα δεδομένα που εμφανίζονται στη φόρμα σχολίων. Επιπλέον, συλλεγέται η διεύθυνση IP του χρήστη και τη συμβολοσειρά του προγράμματος περιήγησης του, με σκοπό να μπορούμε να εντοπίσουμε ανεπιθύμητα μηνύματα (spam).

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται εφόσον εγκριθεί χειροκίνητα από και η εικόνα του προφίλ σας (εάν υπάρχει) είναι ορατή στο κοινό μέσα στο πλαίσιο του σχολίου σας.

Cookies

Για την πολιτική απορρήτου μας σχετικά με τα Cookies δείτε εδώ.