.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ

Η πολιτική επιστροφών του ιστότοπου topaidi.gr σας παρέχει τη δυνατότητα να επιστρέψετε τα προϊόντα που έχετε παραγγείλει μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος  ή μέρος αυτών, εντός προθεσμίας 14 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία έκδοσης της απόδειξης αγοράς / τιμολόγησης της παραγγελίας  σας.

Τα έξοδα μεταφοράς για την επιστροφή του δέματος προς την Εταιρία σε περιπτώσεις υπαναχώρησης από την αγορά, επιβαρύνουν πάντοτε τον Πελάτη.

Η επιστροφή προϊόντων μπορεί να πραγματοποιηθεί με τους εξής τρόπους:

  1. Επιστροφή στο Κατάστημα

Μπορείτε να επιστρέψετε τα προϊόντα σας ή μέρος αυτών στο φυσικό μας κατάστημα επί της οδού Κυψέλης 89, στην Αθήνα, 11361. Οι ημέρες και ώρες λειτουργίας μας είναι Δευτέρα έως Παρασκευή 09:00-21:00 καθώς και Σάββατο 09:00-15:00.

Η επιστροφή προϊόντων θα πρέπει να ολοκληρωθεί εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την παραλαβή. Για την επιστροφή προϊόντων, απαιτείται η επίδειξη της απόδειξης αγοράς ή/και δελτίου αποστολής ή της κάρτας αλλαγής.

  1. Επιστροφή μέσω eShop

Προτού προβείτε σε κάποια ενέργεια για την επιστροφή ενός ή περισσότερων προϊόντων θα πρέπει να επικοινωνήσετε με το κατάστημα μας κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας στο τηλέφωνο +302108818695
ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@topaidi.gr.

Κατά την επικοινωνία σας θα μας ενημερώσετε για τον κωδικό του προϊόντος που επιθυμείτε να επιστρέψετε, τους λόγους που επιθυμείτε να επιστρέψετε τα προϊόντα.

Στη συνέχεια, συσκευάζετε το προϊόν σε οποιαδήποτε συσκευασία, η οποία θα εξασφαλίσει ότι τα προϊόντα θα φτάσουν στο κατάστημα μας χωρίς φθορές.

Η επιστροφή του προϊόντος μπορεί να ολοκληρωθεί μέσω της εταιρείας ΕΛΤΑ Courier με την οποία συνεργαζόμαστε. Στην περίπτωση αυτή θα επιβαρυνθείτε με κόστος μεταφορικών 2,50€ για το νομό Αττικής και 3,50€ για την υπόλοιπη Ελλάδα.

Στη συνέχεια θα ενημερώσουμε την εταιρεία courier να επικοινωνήσει μαζί σας για να πραγματοποιήσει την παραλαβή του προϊόντος. Το προϊόν θα πρέπει να φέρει όλες τις ετικέτες και τα συνοδευτικά καρτελάκια του κατασκευαστή που είχε κατά την αγορά.

Εναλλακτικά, μπορείτε να επιλέξετε την αποστολή με courier της επιλογής σας. Σε αυτή την περίπτωση, επιβαρύνεστε αποκλειστικώς με τα έξοδα μεταφοράς και το topaidi.gr δεν αναλαμβάνει την κάλυψη/συμμετοχή σε όποιο ποσό σας ζητηθεί για τη μεταφορά.

Η επιστροφή θα γίνεται δεκτή, μόνον εφόσον προηγουμένως έχετε εξοφλήσει τα έξοδα μεταφοράς για την επιστροφή τους.

Η επιστροφή χρημάτων πραγματοποιείται σύμφωνα με την παρούσα πολιτική επιστροφών, εφόσον διαπιστωθεί η ακεραιότητα του προϊόντος. Ειδικότερα, ότι δε φέρει σημάδια φθοράς και να είναι κατάλληλο προς επαναπώληση, σύμφωνα με την αρχική του κατάσταση.

Εντός 5 ημερών από την ημέρα παράδοσης του δέματος στην εταιρία, θα πραγματοποιηθεί η επιστροφή των χρημάτων σας στο ακέραιο.