ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Το topaidi.gr προκειμένου να εξυπηρετήσει όσους επιθυμούν να προβούν σε αγορά από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα, έχει ενσωματώσει πολλούς εναλλακτικούς τρόπους πληρωμής, μέσα από τους οποίους μπορείτε να επιλέξετε για την πληρωμή των αγορών σας.

1.  Αντικαταβολή

Μπορείτε να επιλέξετε τη μέθοδο της αντικαταβολής ως τρόπο πληρωμής της παραγγελίας και να εξοφλήσετε τα προϊόντα αγορά σας τη στιγμή που θα παραλάβετε από τον Courier.

Στην περίπτωση αυτή ο πελάτης θα επιβαρύνεται με χρέωση 2,00€ (συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ 24%).

Η πληρωμή με τη μέθοδο της αντικαταβολής δεν ισχύει για παραδόσεις εκτός Ελλάδος.

Η εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα για μεγάλες παραγγελίες να ζητήσει προκαταβολή, αναλόγως της διαθεσιμότητας των ειδών.

2.  Τραπεζική Κατάθεση

Μπορείτε να ολοκληρώσετε την πληρωμή των αγορών σας από ηλεκτρονικό κατάστημα μέσω τραπεζικής κατάθεσης στους διαθέσιμους τραπεζικούς λογαριασμούς παρακάτω.

Η διαδικασία τραπεζικής κατάθεσης, θα πρέπει να πραγματοποιείται εντός 2 εργάσιμων ημερών από την ημέρα που πραγματοποιήσατε την παραγγελία.

Για τη διαδικασία εντοπισμού της κατάθεσης και της σύνδεσης με την παραγγελία σας, θα πρέπει να αναγράφεται απαραιτήτως στην αιτιολογία προς το δικαιούχο το επώνυμο σας & ο αριθμός παραγγελίας που θα λάβετε με email μετά την ολοκλήρωση της. Για παράδειγμα: ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ 1234.

Με την ολοκλήρωση της τραπεζικής κατάθεσης θα πρέπει να μας ενημερώσετε είτε α) με e-mail στο info@topaidi.gr στέλνοντας ένα αντίγραφο του καταθετηρίου σας, β) είτε τηλεφωνικά στο +302108818695 ώστε να προχωρήσει η διαδικασία παραγγελίας και αποστολής των προϊόντων.

Σε περίπτωση που εντός 2 εργάσιμων ημερών δεν έχουμε λάβει σχετική ενημέρωση σας για την ολοκλήρωση της πληρωμής, η παραγγελία σας θα ακυρώνεται αυτόματα.

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ
ΑΡ. ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ: 524/202466-71
IΒΑΝ: GR49 0110 5240 0000 5242 0246 671
ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: ΓΟΥΛΑ ΦΩΤΕΙΝΗ

 3. Πιστωτική ή Χρεωστική Κάρτα

Η μέθοδος πληρωμών με τη χρήση πιστωτικών ή χρεωστικών καρτών χρησιμοποιώντας Visa, Visa Electron, Mastercard ή Maestro θα είναι σύντομα διαθέσιμη.

4. Paypal

Μπορείτε να πραγματοποιείτε τις αγορές σας μέσω Paypal χρησιμοποιώντας οποιαδήποτε συνδεδεμένη κάρτα σας, πιστωτική ή χρεωστική.