ΤΟ ΠΑΙΔΙ...

Το “Παιδί” ήρθε στη ζωή των κατοίκων της Κυψέλης, για πρώτη φορά το 2011. Το μαγαζί “της γειτονιάς” πολύ σύντομα απέκτησε τη δική του ταυτότητα και έδωσε το στίγμα του στην περιοχή, ντυνόντας τα παιδιά κάθε ηλικίας και γνωρίζοντας τις μαμάδες τους με τα μικρά τους ονόματα.

Μαμάδες  που αγόρασαν την πρώτη παιδική κουβερτούλα για το μωρό τους και κάθε χρόνο ανανεώνουν κατά ένα νούμερο την παιδική τους γκαρνταρόμπα!

Εδώ και περισσότερο από 10 χρόνια η Φωτεινή Γούλα, ιδιοκτήτρια του Παιδί, είναι εκεί καθημερινά για να συμβουλέψει τις μαμάδες και να τις βοηθήσει να διαλέξουν το κατάλληλο ρουχαλάκι για το μικρό τους.

Το Παιδί ξεκίνησε τη συνεργασία του με επώνυμες μάρκες παιδικών ρούχων όπως η Mayoral, από τα πρώτα χρόνια λειτουργίας του. Μέχρι και σήμερα, συνεργάζεται με περισσότερες από 10 εταιρείες παιδικών ενδυμάτων στηρίζοντας την εγχώρια και διεθνή παραγωγή.

Εταιρείες όπως η Sprint, η Zippy, η Domer, η All Star και πολλές άλλες ακόμη, αποτελούν εχέγγυες και σταθερές συνεργασίες του Παιδί, παρέχοντας μας υψηλής αισθητικής παιδικά & βρεφικά ρούχα.

Μετά από 10 χρόνια συνεχούς και αδιάλειπτης λειτουργίας, το ηλεκτρονικό κατάστημα του Παιδί, είναι εδώ για να σας προσφέρει την ίδια ποιότητα και τις ίδιες χαμηλές τιμές σε όλη την Ελλάδα!

Σκοπός είναι να προσφέρουμε στο παιδί σας το κατάλληλο ντύσιμο για κάθε εποχή, μέσα από περισσότερα από 1000 προϊόντα από τη βρεφική μέχρι την εφηβική ηλικία.

Δωρεάν Αποστολή σε όλη την Ελλάδα

για παραγγελίες άνω 50€

Πληρωμές μέσω PayPal

Εύκολα και με 100% Ασφάλεια

Τηλεφωνικές Παραγγελίες

+302108818695 Καθημερινά 09:00 - 21:00

HAPPY CLIENTS

John SmithSMARTWAVE CEO

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur elitad adipiscing Cras non placerat mipsum dolor sit amet, consectetur elitad adipiscing cas non placerat mi.

Bob SmithSMARTWAVE CEO

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur elitad adipiscing Cras non placerat mipsum dolor sit amet, consectetur elitad adipiscing cas non placerat mi.

0
+
MILLION CUSTOMERS
0
+
TEAM MEMBERS
0
HR
SUPPORT AVAILABLE
0
+
CUP OF COFFEE
0
%
POSITIVE REVIEWS