Back to Blog
παιδικά ρούχα

Αφιέρωμα στα Παιδικά Ρούχα!

Το έχουμε ξαναπεί, η αγορά παιδικού ρούχου δεν είναι εύκολη υπόθεση! Κάθε μαμά σκέφτεται να αγοράσει παιδικά ρούχα «που θα βγάλουν τα λεφτά τους» και είναι λογικό. Πρέπει να κινηθείτε στρατηγικά, να επιλέξετε το κατάλληλο μέγεθος ανάλογα με την ηλικία του παιδιού και την ανάπτυξη του και φυσικά… να του αρέσει!

Τι πρέπει να προσέξετε όταν επιλέγετε παιδικά ρούχα:

Υπάρχουν πολλές προκλήσεις που πρέπει ν’ αντιμετωπίσετε:

  • Μπορεί να φορεθεί και του χρόνου;
  • Θα πλένεται εύκολα;
  • Είναι κατάλληλο το ύφασμα για το δέρμα του παιδιού;
  • Συνδυάζεται με άλλα παιδικά ρούχα;

Αυτές οι ερωτήσεις και άλλες πολλές προβληματίζουν όλες τις μαμάδες. Είναι βέβαιο ότι θα πρέπει να επενδύετε σε καλά υφάσματα που αντέχουν στο συχνό πλύσιμο και τους επίμονους λεκέδες. Δε θα πρέπει όμως να αμελήσετε την κομψότητα και την υψηλή του παιδικού ρούχου, ώστε να νιώθει πάντα το παιδί σας όμορφα όταν το φοράει!

Η ομάδα του Παιδί σας παρουσιάζει μερικές προτάσεις από την καλοκαιρινή συλλογή των αγαπημένων μας παιδικών brand της Mayoral και της Sprint!

Η κομψότητα στο κοριτσίστικο ντύσιμο θα είναι πάντα σταθερή αξία! Χαριτωμένα και μοδάτα look για κάθε κορίτσι που θέλει να εντυπωσιάσει στο σχολείο και τη βόλτα.

Το κορίτσι είναι γνωστό ότι έχει πολύ περισσότερες επιλογές στα παιδικά ρούχα του! Τι να πρωτοδιαλέξει μία μαμά; Υπέροχη λευκή φούστα με βολάν και κεντήματα; Τζιν σαλοπέτα με διακοσμητικές μαργαρίτες; Μοντέρνο σόρτς με ζώνη από γκλίτερ;

Συνδυάστε με άνετα βαμβακερά μπλουζάκια σε απλό σχέδιο που μπορούν να φορεθούν όλες τις ώρες της ημέρας. Μη ξεχνάτε ότι τα βαμβακερά υφάσματα θεωρούνται τα καλύτερα για το δέρμα του παιδιού, ειδικά για τη βρεφική ηλικία.

Ολοκληρωμένα σετ για κορίτσια κάθε ηλικίας που αποτελούνται από μπλούζα και κολάν ή σορτς. Διαλέξτε το κατάλληλο ανάλογα με τις προτιμήσεις σας και αφήστε το παιδί ελεύθερο να τρέξει όλες τις ώρες. Φροντίστε τα παιδικά ρούχα που επιλέγετε να διαθέτουν λάστιχο αυξομείωσης στη μέση, ώστε να διευκολύνεται η κίνηση του παιδιού.

Ένα αγόρι θέλει πάντα να δείχνει αθλητικό και να εντυπωσιάζει με το στυλ του! Βοηθήστε το αγόρι σας να ξεχωρίσει με τα καλύτερα ρούχα της παιδικής μόδας.

Προτιμήστε σετάκια από κοντομάνικες μπλούζες και βερμούδες και ξεγνοιάστε από δύσκολους συνδυασμούς. Η Sprint φροντίζει για ολοκληρωμένα σετ για το αγόρι με πρωτότυπα λογότυπα και σχέδια σε τεράστια ποικιλία χρωμάτων.

Διαχρονικές μπλούζες τύπου πόλο και μοντέρνες κοντομάνικες μπλούζες με τυπώματα. Επιλέξτε προσεκτικά ώστε να εφαρμόζει άψογα στο σώμα του παιδιού. Προτιμήστε μπλούζες με άνετη εφαρμογή για καθημερινή χρήση.

Συνδυάστε εύκολα με τζιν βερμούδες ή παντελόνια που μπορούν να φορεθούν όλη την ημέρα, χάρη στο μαλακό τους ύφασμα. Τα τζιν θα είναι για πάντα μόδα και στα παιδικά ρούχα!

Αυτά για σήμερα!

Σας δείξαμε μερικά μόνο από τα αγαπημένα μας προϊόντα και τα προτείνουμε ανεπιφύλακτα σε κάθε μαμά!

Σύντομα θ’ ακολουθήσουν οι προτάσεις μας για βρεφικά ρούχα για το μωράκι σας!

Share this post

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to Blog