Back to Blog
πρώτα-ρούχα-του-μωρού

Τα απαραίτητα πρώτα ρούχα του μωρού

Η γλυκιά εποχή της μητρότητας ξεκίνησε! Μόλις γίνατε μανούλα και δε ξέρετε τι πρωτοδιαλέξετε για το μωράκι σας. Είναι λογικό, όλες οι νέες μαμάδες να “χάνονται” ανάμεσα στα απαραίτητα αλλά όμορφα είδη για το μωρό τους. Το Παιδί σας προτείνει μερικά μόνο από τα απαραίτητα πρώτα ρούχα του μωρού σας, ώστε να νιώσει άνετα όλες τις ώρες της ημέρας.

Τα πρώτα ρούχα του μωρού

Φορμάκια

Θα χρειαστείτε 6 με 10 βαμβακερά φορμάκια για το μωρό σας. Εξασφαλίστε ότι θα είναι βολικά για την κίνηση του και προτιμήστε φορμάκια που καλύπτουν όλο το πόδι. Στο Παιδί μπορείτε να πάρετε ιδέες για φορμάκια για μωρό σας είτε είναι αγοράκι είτε κοριτσάκι.

Φόρμες Εξόδου

Ιδιαίτερα αν γεννήσετε χειμώνα θα πρέπει να προμηθευτείτε τις κατάλληλες και ζεστές φόρμες εξόδου για το μωρό σας. Οι φόρμες εξόδου καλύπτουν όλο το σώμα του μωρού και εξασφαλίζουν τη ζεστασιά που έχει ανάγκες τους πρώτους μήνες της ζωής του.

Ζακετάκια

Είναι γεννήσετε χειμώνα, είτε καλοκαίρι οι ζακέτες είναι απαραίτητες για τη ντουλάπα του μωρού σας. Φοριούνται πάνω από το φορμάκι του και είναι εξαιρετικά βολικές για να μην κρυώνει. Μπορείτε να βρείτε οικονομικά σετ που περιλαμβάνουν ζακέτες για το αγόρι αλλά και μοδάτα μπολερό για μωρό κορίτσι σας.

Λευκά Είδη

Κουβέρτα Αγκαλιάς

Ένα απαραίτητο αξεσουάρ για τη βόλτα με νεογέννητο μωρό ή βρέφος. Ανεξάρτητα από τον καιρό, το μωρό πρέπει να προστατεύεται από το κρύο, γι’ αυτό φροντίστε να έχετε πάντα μία διαθέσιμη κουβερτούλα στο καρότσι σας. Σκεπάστε το μωράκι σας όταν κοιμηθεί όπου η θερμοκρασία του πέφτει. Επιλέξετε την κατάλληλη κουβερτούλα ανάλογα την εποχή και διατηρήστε τη πάντα καθαρή και έτοιμη προς χρήση. Βρείτε ξεχωριστές κουβερτούλες για το αγόρι και κορίτσι στο κατάστημα μας.

Μπουρνοζοπετσέτες

Θα χρειαστείτε τουλάχιστον 2 μπουρνοζοπετσέτες για να φορέσει το μωρό σας μετά το μπάνιο του. Επιλέξτε απορροφητικές πετσέτες που θα απορροφούν όλη την υγρασία του μωρού προκειμένου να μην κρυώσει.

Σεντόνια

Τα 2 σετ σεντόνια είναι ο ελάχιστον αριθμός που είναι απαραίτητος για να ξεκινήσετε με τα λευκά είδη του μωρού σας. Φροντίστε για την καθαριότητα των σεντονιών του μωρού και αλλάζετε τακτικά, διατηρώντας πάντα καθαρό το περιβάλλον ύπνου του. Όταν χρησιμοποιείτε το ένα, έχετε πάντα έτοιμο και καθαρό το άλλο, διότι η αλλαγή μπορεί να χρειαστεί νωρίτερα απ’ ότι περιμένετε!

Share this post

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to Blog